The 'Alto' House Has a Large Window to Let Natural Light in

 - Mar 20, 2018
References: behance.net & tuvie
One of the problems with tiny homes is the cramped quarters that can leave some people feeling claustrophobic, so the conceptual 'Alto' house has been created to offer a new take on compact living.

The home is outfitted with a large window on the front that spans the entirety of the building to take advantage of natural light during the day to illuminate the space and even allow for greenery to grow in the integrated greenhouse section. The home is heated through the concrete floors at night, while also integrating an expansive rail dining table and a barbecue for comfortable living.

The conceptual 'Alto' house is the design work of Gavin Rea and identifies a way to make tiny homes more appealing and realistic for more consumers.