Ogilvy & Mather's Office Promotes Unconventional Thinking

 - Sep 19, 2017
References: officesnapshots
Ogilvy & Mather is an advertising company that, due to the imagination involved in the process of helping its clients market themselves, wanted an office space that was conducive to a creative working environment.

Created by the design firm M Moser Associates, the Shanghai-based office features a circulating, central staircase that was designed to prevent the isolation of workers on each of the four floors, and instead promote cross-collaboration. The various aspects of the office itself are also designed to promote this collaboration, with open concept rooms and expansive floor plans that leave room for both work and play.

The most creative touches placed in this office are the various artistic elements seen throughout, including but not limited to a large wall that is lush with vegetation.