Studio Bark Designed a Two-Storey House in the Middle of a Beautiful Meadow

 - Jan 23, 2019
References: studiobark & dezeen
An elongated barn design makes a lasting impression in Suffolk, England. Conceived by Studio Bark in collaboration with Structure Workshop, the off-grid home features a gabled silhouette with a tapered roofline and two floors.

The dark structure has appropriately been named 'Black Barn.' Its appearance references contemporary approaches in architecture, while certain features openly interpret the region-specific version of the agricultural structure.

Studio Bark and Structure Workshop work extensively to ensure that the elongated barn also has an eco-conscious demeanor. As a result, the entire residence is powered by solar and bio-diesel. While this ensures that the structure has minimal environmental impact, the minimalist and dark exterior of the elongated barn ensures that the house ties in seamlessly with its surroundings.

Photo Credits: Lenny Codd