Free Trend Report Free 2018 Report & eBook

Get the top 100 trends happening right NOW -- plus a FREE copy of our award-winning book.

Keynotes.org Our Research Methodology

This article is one of 350,000 experiments. We use crowd filtering, big data and AI to identify insights.

Cos's New Headquarters is Created by Orms & Boasts Artistic Motifs

 - Mar 15, 2018
References: orms & dezeen
The London headquarters for contemporary fashion brand COS has an art deco office flair. Local architecture studio Orms aimed to revamp the nine-storey triangular building through highlighting its exterior and creating a bright, flexible and open interior.

The work space is exceptional. There is an abundant use of glass, constructing a "full-height glazed atrium, with a double-height reception area at its base" and a noticeable spiral staircase. The exterior of the COS headquarters accentuates the presence of the art deco office as a landmark at the junction of New Oxford Street and High Holborn. With an interest in preserving the status of the art deco office building, Orms decorated the concrete facade with iridescent hexagonal green glazed tiles. Thus, the COS headquarters not only becomes a place of work, but adds aesthetic value to Central London.

Photo Credits: Timothy Soar