Free Trend Report Free 2018 Report & eBook

Get the top 100 trends happening right NOW -- plus a FREE copy of our award-winning book.

Keynotes.org Our Research Methodology

This article is one of 350,000 experiments. We use crowd filtering, big data and AI to identify insights.

The 'Whil' Office Revolves Around Communal Food, Health and Wellness

 - Oct 5, 2016
References: officesnapshots
The 'Whil' app focuses on communal health and wellness and its office based in San Francisco, California aims to reflect that fact.

Designed by 'HGA Architects and Engineers,' the office was created so that people walking in would have no doubt as to what the space's purpose is. Because Whil is a health-focused business, it centered its lower flower entirely around the kitchen -- which is visible even from its entrance. The once concrete second floor was transformed into a yoga studio with a break room while skylights ensure that workers have enough lighting to relax in.

Whil's office space is able to perfectly reflect the company's purpose and business model in a way that optimizes comfort and productivity.