This Treehouse in Aspen Was Remade for a Charity Auction

 - Feb 2, 2018
References: cunniffe & dezeen
Charles Cunniffe Architects refurbished and resigned a treehouse in Aspen to be auctioned off for the 'Buddy Program' charity. With help from the community, the studio used locally sourced timber and sections of transparent poly-carbonate panels to create a modern design.

On ground level, there is a large shaded deck for observing and resting that was created to be a safe place during inclement weather. The upper level features an observation platform for watching local deer, birds, foxes and bears. Wrapped with timber slats, the upper deck is a sturdy learning place with a modern design.

The studio decided to exclusively use local materials, allowing the structure to blend into the environment and provide an eco-friendly space. This treehouse in Aspen is connected to multiple nature paths in the ski resort town, making it easily accessible and a new tourism must-see.