This Software Company's Office Features a Contemporary Aesthetic

 - Jan 11, 2017
References: leckiestudio & officesnapshots
The software company Slack has a new office that was designed by the firm 'Leckie Studio.'

The Vancouver-based space is large and has an industrial design, with wooden beams and exposed brick softening the area to make it appear less stark and more comforting. The office's central area features a vegetation-covered wall that acts as a main design piece, while hanging light bulbs give the office a warm glow. One of the more unique aspects of the space is its modular components, with mobile meeting rooms that can be rolled around the office and encourage collaboration, relaxation, or work to give employees some privacy.

This software company's comforting office space coupled with its flexible design makes it an environment that is likely to be both productive and creative.