Free Trend Report Free 2018 Report & eBook

Get the top 100 trends happening right NOW -- plus a FREE copy of our award-winning book.

Keynotes.org Our Research Methodology

This article is one of 350,000 experiments. We use crowd filtering, big data and AI to identify insights.

The reOrder Installation Shows the Scale of the Brooklyn Museum's Entrance

 - Jul 28, 2011
References: situstudio & contemporist
At first glance, the reOrder installation looks like a typical art exhibit, full of stunning, surreal creations that boggle the mind. Yet there is more to this show than meets the eye. In fact, it is not a traditional exhibit at all. Instead, the reOrder installation is centered around a slew of public seating that looks like giant, ethereal mushrooms.

Created by New York-based architectural design studio Situ Studio and photographed by Keith Sirchio, the reOrder installation is part of the Brooklyn Museum. A set of unique furniture, the true purpose of the reOder installation is to show off the impressive scale of the museum's main entrance. People enter this artistic forest in curiosity and leave it in pure awe.

The reOrder installation was made using acrylic HI-MACS Solid Surfaces and elaborate fabrics made even more spectacular by Keith Sirchio's photography.