Guy Hollaway Completes a Dual-volumed Structure for Nick Veasey

 - Nov 21, 2018
References: guyhollaway & dezeen
Renowned British photographer Nick Veasey taps into Guy Hollaway Architects for a photography studio design that will satisfy his artistic needs. The space presents two volumes -- a wooden rectangular structure and a concrete pyramid. While the composition adds a curious aspect when observed from the outside, the reasoning behind the irregular shapes is contained in providing optimal functionality and an accompanying aesthetic for Nick Veasey's work.

The photographer is known for his unique, distinctive works. To produce them, he requires X-ray equipment. Taking this into consideration, Guy Hollaway Architects produces a photography studio design that will meet performance needs. While the wooden chamber houses a small gallery and a workspace, the concrete volume is an X-ray chamber.