Oyler Wu Collaboration Made this Installation for Beijing Biennale

 - Feb 23, 2014
References: oylerwu & designboom
The creative team at Oyler Wu Collaboration is behind the glowing Cube installation for Beijing Biennale. This publicly displayed artwork is modern, luminous and massive. The Cube was aptly named for its shape, and was intricately designed. Though the shape is simple enough, the inside of the cube features artfully woven ropes, which helps to make this piece more visually complex.

The Beijing Biennale Cube glows in shades of blue and purple, making it eye-catching, especially at night. This 16 meter-tall structure provides passersby with something interesting to look at. The color of this cube changes depending on the position of the spectator, which almost makes this an interactive art installation. The Oyler Wu team's structure is futuristic and guaranteed to grab attention.

Photo Credits: designboom, oylerwu