The Titu Restaurant Has a Bold Turquoise Color Scheme

 - Apr 2, 2018
References: titurestaurant & wallpaper
Athen-based DZA Architects created the interior of the Titu Restaurant, a new hole in the wall tucked away between Curzon and Piccadilly in London, UK.

The new spot took over the site of a former sandwich shop, which required completely gutting the interior to create a contemporary space to seat only 15 patrons at once. Serving an all-day Asian-inspired menu, chef Jeff Tyler offers handmade beer gyozas, soft-shell crab salad and other fan favorites. Choosing a bold gold and turquoise color scheme created a contrast for the small space with a marble bar, brass pendant lighting and original parquet floors.

The large windows create an airy and dreamy atmosphere for the Titu Restaurant, making it appear larger than it really is.