Van Rooijen Architects' Playground Building is Bright & Colorful

More cities need to invest in community centers like the Playground Building. It is places like this that will foster social etiquette, promote imagination and play while also providing a safe area for children to be more active, the motivation for which is sorely lacking these days. The Playground Building itself is bright, colorful and welcoming, which will certainly intrigue and entice children to make their way there even before their parents encourage it.

Designed by Van Rooijen Architects, the Playground Building is located in Utrecht, The Netherlands. Placed in a courtyard between a a series of homes, the Playground Building is situated perfectly for family households. Quirky yet simple, the all wood interior creates a nice contrast with its vibrant exterior, letting it become a blank for children to project their imagination upon.