The Sunset Vale House by WOW is a Natural Inspired Dwelling

By: Cody Turner - Aug 17, 2012
References: contemporist
A family in Singapore has come up with the design for this Sunset Vale House by WOW Architects and the end result beautifully mixes house and garden.

This household was privately commissioned by a Singaporean family who strongly expressed a desire to have their home have a very garden feel to it. With the use of the landscape as the driving force for the project, architects over at WOW blended together the interior of the building with the exterior with such grace.
The idea of outdoor living-indoors is something that I feel a lot of modern architects are trying to accomplish with the ever growing desire to be green.

The large-scale open concept windows, stone wall encasings and stone walkways mixed with indoor full scale trees, make this Sunset Vale house a stunning piece of work.