This NYC Coworking Space is a Launchpad for the Next Big Idea

By: Rebecca Byers - Jun 2, 2015
References: officesnapshots & retaildesignblog.net
This charismatic NYC coworking and community space is designed to encourage collaboration and inspire innovation. The Center for Social Innovation is located inside of Chelsea's Starrett-Lehigh Building and was designed by Matthew Cohen of MC Design Collective. The space is home to approximately 200 entrepreneurs, nonprofits and other creative types spanning sectors.

The stylish space makes great use of a wide array of reclaimed materials, including a kitchen almost entirely fashioned out of materials reclaimed from an old apothecary in Niagara Falls. The space is given an added dose of personality with accents such as a suspended vintage canoe.

The charming space seems conducive to great work and follows in line with a movement toward rustic, stylized coworking spaces that put a premium on design aesthetic as well as approach to business.