Superimpose Architecture Created an Abode for a Wine Connoisseur

 - Apr 4, 2018
References: superimpose.nl & archdaily
Superimpose Architecture was commissioned to design an extremely exclusive members club and a hidden in-house wine cellar within the Genesis Community — "Beijing's newest and most high-end tower developments." The space that Superimpose Architecture worked with consisted of two main parts — one was the client's private office space, while the other was to house the private club, where meetings would be held and where valuable wine and tea would be stored.

Upon entering the area, members are met by spectacular views of the city and a golden stainless steel element that reflects the skyline. The secret in-house wine cellar is hidden in a segment of the central divider that is "constructed with dark mirrored glass."

Photo Credits: Marc Goodwin