The Wilson Brothers Nike Project is an Innovative Installation

By: Vittoria Natarelli - Published: May 12, 2010   Updated: Jul 18 2011 • References: nike and highsnobiety
The Wilson Brothers Nike Project is out of the box. The Nike 1948 store in London was recreated to fit the Nike Stadium's transformations.

The installation is a wall-sized piece made of little rectangular-shaped pieces. You can watch as they place each of the little boxes into place, for their desired image (quite the daunting process). The Wilson Brothers Project is just another example of outside-of-the-box thinking for retail projects.

Implications - Projects like these continue to prove that this kind of creative thinking shouldn't begin and end with artists; rather, all businesses should continue to think of ways to incorporate art and technology into their product presentations, as the Wilson Brothers Nike Project clearly has done.