The Treehouse Project is a Stylish Co-Working Hub in Shoreditch

By: Rebecca Byers - Apr 5, 2016
The Treehouse Project recently launched their new co-working space in London's hip Shoreditch neighborhood, who sought to open a new workspace that married the concepts of creativity and practicality.

Taking inspiration from the world of bare bones Scandinavian design, the space is stunningly bright and boasts a clean, airy environment that is particularly conducive to productivity and efficient work flows. Designed by firm SFD, the space encourages interaction between team members in variously sized meeting rooms, each boasting their own take on the creativity spurring aesthetic of the office. The space is sparsely decorated with unfinished wood furniture and a variety of floor plants.

The aesthetically pleasing space is a great example of open office designs that contribute to collaboration between employees.