The Living Cube by Till Koenneker Features Ample Storage and Space

By: Michael Hemsworth - Published: Aug 27, 2013 • References: illdesigns.ch and crnchy
The focus on minimalistic living continues to be of central focus for a significant number of people that dwell in urban settings and the The Living Cube by Till Koenneker might be a design that foreshadows what's to come. A complete storage system that features everything from an entertainment center to an extra bed, the The Living Cube by Till Koenneker was created by the designer in a bid to maximize the space in a cramped studio apartment.

The Living Cube by Till Koenneker features a spacious upper level that is accessed via a ladder on the side while the interior space can be utilized for additional storage. The front of The Living Cube is retrofitted for entertainment, but could easily be transformed to fit several purposes.

An exercise in precision design, The Living Cube by Till Koenneker is a true achievement.