LCR Architects Builds a Structure That Changes Over Time

By: Jamie Danielle Munro - Aug 29, 2014
References: designboom
Located in France, this public school by LCR Architecture is made predominantly out of copper material. Due to this choice, the school is guaranteed to change in appearance over time, and can be noticed from a ways away.

The school is made up of distinct sections, so that students and teachers are able to walk around the grounds and know where things are with ease. The building does not go extremely high, and instead stretches out over a larger area. Regardless of size or shape, its the material used for the building of the structure that makes it so unique, since copper is not really a normal choice when completing the construction of a school.

LCR Architecture firm made a bold move with this school in France.

Photo Credits: designboom