Superstar
Twitter Trends
It's a widely acknowledged fact that medical centers aren't the most effective healing environments, and an institution like the Jurong General Hospital is exactly what society needs to truly help cure the maladies of the masses.

SOM Architects has proposed this lush landscaped structure for a new infirmary in Singapore, underlining an interest in improving the quality of one's therapeutic experience. The building is planned to have many terraced balconies, green walls, green roofs and rolling lawns complete with trees, shrubs, flowers and water features. Bed-ridden patients will be afforded delightful views, while the mobile can take walks around the grounds. In an attempt to make the establishment more sustainable, the Jurong General Hospital also plans to grow fruit and vegetables onsite for the kitchen and cafeteria.