La Cabuche in Switzerland by Bureau A Firm has an Opposing Interior

By: Jamie Danielle Munro - Published: • References: a-bureau & designboom
La Cabuche is a quant winery located in Switzerland, where visitors must attend by an old-fashioned means: on foot. This limited access adds to the atmosphere of the place in that it is very quiet, and people can take in the views while sipping on red or white wines.

The interesting part about this design, however, is how the interior contrasts the exterior. To go inside, people have to walk under a neon sign, which doesn't exactly go with the vine-covered stone walls on the outside. Inside the walls are purple, giving the place a psychedelic feel. The good part about this contrast is that visitors have a couple of choices when it comes to the atmosphere they are looking for while drinking their weapon of choice at La Cabuche.

Photo Credits: designboom, a-bureau Stats for Interior-Contrasting Wineries Trending: This Quarter & Warm
Traction: 1,151 clicks in 19 w
Interest: 1.6 minutes
Concept: Bureau A
Related: 83 examples / 64 photos
Segment: Neutral, 18-55+
Comparison Set: 30 similar articles, including: urbanite wineries, raw cement wine houses, and chic cave wineries.