Rockstar

The Balmain House Slots in Plenty of Sunlight

By: Summer Luu - Published: • References: carterwilliamson & contemporist
The Balmain House was built for the clients of Carter Williamson Architecture, created with plenty of open areas for sunlight to shine through.

As the old home was Victorian, dark and periodically tight, it made for a depressing setting for everyday living. In a completely new makeover, it stands as an all-white structure with floor-to-ceiling windows completely adorning the front. Planks jut out like a large shelving unit from the home, creating an undeniably mesmerizing design. Undeniably, the Balmain House now brings in the warm sunlight to brighten up each day. Stats for Shelving Unit Homes Trending: Older & Chilly
Traction: 5,627 clicks in 191 w
Interest: 4 minutes
Concept: Balmain House
Related: 103 examples / 79 photos
Segment: Neutral, 18-55
Comparison Set: 38 similar articles, including: glassy off-the-grid villas, minimalist dual-exterior homes, and fragmented compact homes.