'Zamness' is a Co-Working Space Built to Be Open and Collaborative

By: Christopher Magsambol - Nov 16, 2015
References: zamness & contemporist
'Zamness' in Barcelona is capitalizing on contemporary business values of collaboration and openness. Despite having various start-ups and businesses from differing industries, 'nook architects' opted to create an open-concept interior.

Large tables are spread out for different teams to work on, as well as couches and individual desks. Private meeting rooms are also available, made from bright yellow walls on one side, and clear glass on the other. These private meeting rooms are detached from the main working space, but because of its floor-to-ceiling glass walls, the openness of the office carries through.

Pops of vibrant yellow are seen throughout the space, adding a touch of fun and whimsy to the co-working environment. An office bar makes for the perfect place to socialize after a day at work.