When looking at the Wurm + Wurm Architects Media Centre Oberkirch from the outside, one would never expect such a curvy interior. However, that is exactly what onlookers are faced with upon entering this stunning studio.

The staircase consists of an impressive spiral design leading down to the library section of the building. Don't forget to look up, however, because the ceiling is just as impressive, with blue hues illuminating from above. The whitewashed walls also give the Wurm + Wurm Architects Media Centre Oberkirch a pristine touch that will make any media lover want to visit this architectural achievement again and again.

Implications - With technology constantly evolving, consumers are looking to businesses to help predict what the future will look like with the products they design. Businesses would be wise to market commodities with a futuristic feel in order to address this client anxiety.