Evernote App's California Office Encourages Collaborative Thinking

By: Jana Pijak - Sep 16, 2014
References: o-plus-a & design-milk
The Evernote app's California office is an example of modern and inspiring workplace decor. The office's design encourages collaborative thinking among its team members and illustrates the importance of open and communal spaces. The tech brand's office is located in Redwood City and boasts a clean look that is accented with creativity-encouraging chalkboard walls.

These walls give Evernote employees a touch of inspiration and feature motivational messages that are conceived by a chalk board artist. Adorned with the words "Remember Everything", these inspiring chalk boards are a reminder of Evernote's mantra. Measuring 80,000 square feet, this space was brought to life by design firm Studio O+A who married modern design details with budget- friendly materials.

This minimalist office space rejects traditional workplace decor that is synonymous with cubicles and drab carpeting. Instead the office inspires its staff and encourages creativity.