The Trollwall Restaurant Echos the Mountains That Surrond It

By: Christopher DeLuca - Published: • References: archdaily & psfk
The Trollwall Restaurant is a unique creation that seamlessly blends into the natural environment around it. The restaurant and visitors' center, located in Norway, echos the mountains that encircle it with its tall angular mirrors.

The Trollwall Restaurant is a phenomenal piece of contemporary architecture that is most certainly inspired by the eco-movement and the desire the connect with the natural environment. This is certainly some innovative design thinking at play.

Implications - In addition to a phenomenal product or service, consumers are looking for looking for unique and memorable experiences. Consumers have become more demanding as the collective confidence is the credit markets has declined. Companies ought to take this mindset into account in order to provide experiences that set their product apart from that of their competitors.

Stats for Cliff-Created Eateries Trending: Older & Mild
Traction: 2,990 clicks in 168 w
Interest: 4 minutes
Concept: The Trollwall Restaurant
Related: 72 examples / 55 photos
Segment: Neutral, 18-55
Comparison Set: 26 similar articles, including: modern adventurer motorhomes, hyperrealistic animal illustrations, and yogurt protein bars.