This Sculpture by The Glue Society is Dripping With Meaning

By: Olivia Gissing - Published: Jun 7, 2011 • References: gluesociety and thisiscolossal
This sculpture, entitled 'I Wish You Hadn't Asked' by The Glue Society was a submission in the Sculpture by the Sea festival in Denmark. Designers decided to make this piece interactive, and they definitely succeeded in doing so. This stormy abode actually rains inside; the ceilings and walls rain 200 liters of water every single minute. Observers who walk through the house are encouraged to wear rain jackets and boots, as everything is soaking wet.

This pouring place wasn't simply designed for fun; The Glue Society wanted to make a point that what is done, cannot be undone. It's a lesson to observers to tread carefully in their relationships.

This sombre shelter by The Glue Society is dripping with meaning.