Superstar

The Tbilisi Public Service Hall Has an Organic Aesthetic

By: Meghan Young - Published: • References: fuksas.it & contemporist
The roof of the Tbilisi Public Service Hall looks like it was created using layers of large leaves pluck from the trees of giants. Strikingly organic, this design provides a sight to behold at the waterfront in Tbilisi, Georgia. Overlooking Kura river, it appears to channel the undulating surface of the water in its own unique way.

Designed by Studio Fuksas, the Tbilisi Public Service Hall may look like it would be a community center of sorts, but it is actually comprised of various offices, which are placed around a central public square. Connected by internal footbridges, the offices become part of one large organism that perpetuates its nature-inspired aesthetic. These offices will include the National Bank of Georgia, the Minister of Energy and the Civil and National Registry. Stats for Layered Leaf-Like Buildings Trending: Older & Mild
Traction: 1,490 clicks in 100 w
Interest: 1.9 minutes
Concept: Tbilisi Public Service Hall
Related: 98 examples / 75 photos
Segment: Neutral, 18-55
Comparison Set: 36 similar articles, including: sustainable seaside shacks, contemporary luxury chalets, and fleeting facade constructions.