The Studio O+A '395 Page Mill' is Home to the AOL Headquarters

By: Shiori Mine - Published: • References: o-plus-a & contemporist
To foster an open concept community, the Studio O+A '395 Page Mill' floor integrates multiple businesses and functions in one congruent space. 395 Page Mill is the street address for AOL's new West Coast headquarters.

The headquarters not only house the tech company's operation, but also accommodates a coffee shop, incubator, gym and outdoor patio. Architects and designers were met with the challenge on how to provide each function its own area while still creating an open community in the process. Their solution was to use visually unifying materials and carve pathways to encourage movement from one space to another. Details like concave meeting spaces, veneered wood and color-coded focal walls provided uniformity, and also define areas.

The Studio O+A '395 Page Mill' lobby integrates rustic and contemporary aesthetics into a multi-functional space. Stats for Multiple Merchant Lobbies Trending: Older & Chilly
Traction: 1,261 clicks in 112 w
Interest: 3.9 minutes
Concept: Studio O+A 395 Page Mill
Related: 92 examples / 71 photos
Segment: Neutral, 18-55
Comparison Set: 34 similar articles, including: grass-grazing offices, high-tech greenery offices, and undulating utopian offices.