The Sluijmer & Van Leeuwen Villa Horatiuslaan House is Roomy and Rectangular

By: Jamie Danielle Munro - Published: • References: architectuurbureau.nl and contemporist
The Sluijmer & Van Leeuwen Villa Horatiuslaan House is metallic and boxy. The architects make the most out of a rectangular shape and turn a simple configuration into an enticing home outline.

The house is situated in Utrecht, Netherlands, a location that experiences all four seasons without too many extremes. As such, the architects designed the house to endure all the elements, ensuring that the residences can enjoy those hot summer days and stay warm during the winter. The multiple windows allow light to gush through to the interior, opening up the space and making the Sluijmer & Van Leeuwen Villa Horatiuslaan House an enticing buy for any well-seasoned individual.

Implications - With the economic recession still in the back of many consumers' minds, businesses must offer products that are practical, yet not overly opulent to appeal to these individuals.