Obscura Digital's Design for the Salesforce Office Features a Huge Video Wall

By: Joey Haar - Nov 24, 2016
References: archinect
The Salesforce Office in San Francisco, where the massive CRM developer keeps its headquarters, has a lobby that reflects the company's technological industry. The lobby of the building contains a massive, 107 foot long LED video wall that puts the building's employees into a mesmerizing and hyperreal environment.

The wall, developed by digital media producer Obscura, plays stunning nature videos in ridiculously high resolution. The content on the wall features various scenes from California's Redwood National Forest, a park not far from San Francisco, as well as a computer-generated waterfall motif. Obscura captured the video of Redwood National Forest in 12K, a step that was necessary in order to assure the best possible footage on such a gigantic screen.