The Prointel Office Optimizes Natural Light in a Small Space

By: Mishal Omar - Sep 27, 2016
References: agi-architects & officesnapshots
Prointel is a TV production company in Madrid, Spain and its new office comes as part of a "corporate identity renewal."

The space was designed by 'AGi Architects' and was made to be a more creative working environment for Prointel employees. The office centers around an artificial courtyard that contains outdoor furniture, is decorated with various natural elements and features plenty of natural lighting that comes in from the ceiling. The rest of the office is connected to the artificial courtyard through large, floor-to-ceiling windows that allow the natural light in the courtyard to filter through to the rest of the space.

This corporate identity renewal was successful in its creation of an office space that is able to enhance creativity while avoiding the trap of functioning as a distraction for employees.