Superstar

The Pharrell Williams Resource Center Aims to Inspire Children

By: Michael Hines - Published: • References: oppenoffice & ecofriend
Music man Pharrell Williams and architecture studio Oppenheim are all ready to take the wraps off of the Pharrell Williams Resource Center. The center was built in Williams' hometown of Virginia Beach, Virginia, and is meant to assist the youth of the area in realizing their goals and dreams.

Celebs giving back to the kids of their hometown is nothing new, but the Pharrell Williams Resource Center also gives back to those in Virginia Beach who love modern design and architecture. The Pharrell Williams Resource Center has been built in the area's surrounding woods and designed to look like a futuristic tree house. If the finished project looks anything like the conceptual designs then the children of Virginia Beach are in for a treat. Stats for Treehouse Community Hubs Trending: Older & Mild
Traction: 6,216 clicks in 179 w
Interest: 4 minutes
Concept: Pharrell Williams Resource Center
Related: 83 examples / 64 photos
Segment: Neutral, 4-35
Comparison Set: 30 similar articles, including: treetop suites, millionaire tree houses, and forest canopy lofts.