The open-concept Munoz Arquitectos Studio is framed by delicate glass and industrial concrete walls. As visitors and employees enter the workspace, they feel welcomed by the airy, unobstructed entryway.

The lush green courtyard and picturesque white walkway merge seamlessly with the linear architectural form. Although the office is primarily one big space, the addition of concrete partition walls allows areas to be divided based on functions. The long, skinny workstations travel through the slanted stone wall and merge into the receptionist’s desk. The communal-esque counters promote collaboration amongst workers and create an inclusive environment. Hardwood floors, potted plants and artwork have been introduced to add warmth into the heavily concreted interior.

Designed by the employees themselves, the Munoz Arquitectos Studio is a lofty interior that is architecturally sound and eye-pleasing.