Rockstar

New Lance Armstrong Foundation Headquarters Earns LEEDs Gold

By: Jordan M - Published: • References: livestrong.org and archdaily
This brand new Lance Armstrong Foundation headquarters is a thoroughly modern but also surprisingly resourceful renovation success story.

After operating out of a simple office building for several years, the charitable organization turned an old paper warehouse into a cutting-edge space with a tremendous focus on sustainable business practices. Everything from reusing materials that were already present in the workshop to an office program that encourages bike commuting contributed to this building's solid eco-credentials. As a reward for their eco-efforts, the finished space netted the Lance Armstrong Foundation headquarters a coveted LEED gold certification.