Rockstar
The Hill House by Paterson Architects is located in rural Aberdeenshire, Scotland. Built with FRC-sourced wood, this converted farm house is practically carbon neutral. This single-story residence sprawls out atop of a rolling hill to overlook the pastures below.

MAB Limited commissioned Paterson Architects to build the Hill House. The single-family residence is comfortably contemporary in design but fits in seamlessly with its surroundings.

Implications - As more modern designs emerge every day, the need for more eco-friendly elements grows as well. The overwhelming amount of ultra-modern products is creating a desire to revert back to the natural world. Designs that integrate the modern with a more organic side will attract a larger audience than simply focusing on one or the other.