Star

This Space-Oriented East London Penthouse Retains its Charm

By: Tiffany - Published: • References: issuu and dezeen
Designed in response to a client's request in looking for a contemporary living space that is open and expansive, London and Vienna-based design and innovation consultant firm SIRS responded by renovating an apartment from the 1980s into an East London penthouse.

The result is an incredibly expansive living area with large glass windows that provide natural light and a view in the south west corner of the building. The penthouse contains three bedrooms with en-suite bathrooms for each room.

The lobby of the penthouse opens up into the living area that includes the living room, kitchen and lounge. The dining room also has a balcony on its side and a corridor that leads into the master bedroom with an adjoining bathroom, a walk-in closet and two additional rooms.