CCS Architecture Builds the Mill Valley Residence in California

By: Jamie Danielle Munro - Jun 25, 2014
References: ccs-architecture & contemporist
CCS Architecture recently completed the Mill Valley Residence in California, and the results are stunning. The space takes on a step-like look, with the roof slowly moving downwards with every level.

The house is quite large at 5,000 square feet, giving the owners plenty of rooms to wander around and relax in. One of the main requirements that the owners had was that they wanted to stay connected to the nature that surrounded the lot, so to achieve this CCS Architecture used large windows throughout. This way, the owners can take in the surrounding views, yet still stay protected from the elements. The redwood trees almost become part of the home, as they are a noticeable presence.