The Wapping Apartment by Atmos Studio is Full of Contemporary Curves

By: Meghan Young - Oct 14, 2014
References: atmosstudio & design-milk
A cavernous penthouse can be found in Wapping, East London, that is full of contemporary curves. Evoking the feel and look of a big cave, the counters and shelving have an organic appearance that is stunningly futuristic as well. It helps that the design is predominantly black and white, save for the wooden floors, which adds to the cavernous penthouse's overall sci-fi aesthetic.

Designed by Atmos Studio, the cavernous penthouse boasts a ton of natural lighting from floor-to-ceiling windows that offers great views of the Thames. This makes the space look and feel even bigger than it actually is. By replacing the backsplash with mirrors, the illusion is perpetuated even more, to the delight of residents.