Superstar

The Base Minami Aoyama Features Dynamically Linear Accents

By: Jana Pijak - Published: • References: ryuichisasaki & frameweb
The Base Minami Aoyama by Ryuichi Sasaki and Kazuya Nishimura is a three-level residential building complex in the heart of Tokyo. The structure features printed glass screens that serve as a memorable focal point for tenants and passersby.

Located on a steep incline of land, this dynamic building features a linear-accented design resembling a series of stacked boxes. Including a number of fashion, jewelry or spa boutiques, a meeting area and cafe space, this residential complex aims to offer its inhabitants the best of everything.

The Base Minami Aoyama by Ryuichi Sasaki & Kazuya Nishimura fuses aesthetics with function. This modern architectural piece makes amenities accessible for its tenants while staying true to a distinctive design that fits into the building's surrounding urban environment. Stats for Stacked Box Structures Trending: Older & Chilly
Traction: 1,991 clicks in 139 w
Interest: 3.9 minutes
Concept: Base Minami Aoyama
Related: 68 examples / 52 photos
Segment: Neutral, 18-55+
Comparison Set: 25 similar articles, including: slithering school slides, sleek structural mazes, and dramatically sloped structures.