Superstar

Apartment by Pedro Varela & Renata Pinho Features a Bold Room Divider

By: Katherine Vong - Published: Oct 10, 2011 • References: arqf.net and dezeen
This apartment by Pedro Varela & Renata Pinho in Portugal has as its a focus a gigantic, canary yellow storage wall that also acts as a room divider.

The massive yellow wall features a plethora of compartments for storage as well as a pull-out stool for the client's daughter, says Dezeen. The storage unit is part of a major apartment renovation, which included an overall redesign, from replacing the floors to recreating the kitchen area.

Along with a convertible laundry room and a replacable counter in the kitchen, the remade apartment by Pedro Varela & Renata Pinho includes playful touches -- for example, a smiley face is used as a substitute for a handle on the storage unit.

The photographs shown here were taken by Jose Campos.