Superstar
Twitter Trends
The Ant House by Ma-Style Architects is a boldly designed residence revealing hidden surprises inside its interior. While the home's cubed facade gives it the appearance of a plain box, its angular and multi-faceted interior makes for a unique spatial experience.

From countless windows to a multitude of opened levels, this home takes its design inspiration from ant colonies. Ma-Style Architects duo Atsushi and Mayumi Kawamoto's design is custom-created for a couple and their children, whose needs focus on every family member's privacy.

With the use of linear plywood elements, the architects were able to design a space that stimulates communication while simultaneously providing its users with a sense of privacy. Without solid partitions, the Ant House allows each family member to communicate through openings while giving each their own enclosed environment.