The Tina Tziallas Architecture Studio 'Black Box Office' is Slick

By: Shiori Mine - Published: Jul 27, 2012 • References: ttas.au and design-milk
The Tina Tziallas Architecture Studio 'Black Box Office' utilizes what was once an old machinery shed as the base for its headquarter's makeover.

Covered in reflective black glass, the office is looking more like a Batman hideout than a functioning workspace. The carbon-colored exterior not only provides privacy, but also allows the sun to filter through and bring natural light into the space. Tilting shed doors have been added to the front of the office, allowing employees to feel as if they are working in nature. Contemporary timber furniture with pops of red and black hues add the right amount of style to this upcycled workplace.

Stylishly covert and furnished with all the right details, the Tina Tziallas Architecture Studio Black Box Office is a cleverly concealed studio.