Superstar
Twitter Trends
Bilbao Spain's Pormetxeta Square has been redesigned by Xpiral & MTM Architects. The aged 1960s public pavilion now features a new architectural identity that looks to the future.

Modified for a larger, more fluid and accessible space, the structure's existing plan has been replaced with a more purposeful design that focuses on a heightened user experience. Integrating ramps as well as street, road and railway access points, Xpiral and MTM Architects have transformed a popular public space into a national landmark.

The renovation of Pormetxeta Square features sharp steel elements, reminiscent of angular buildings seen in popular sci-fi flicks. From its eye-catching exterior to a complex and awe-insiring use of lighting, this public pavilion is sure to impress Bilbao's groups of international visitors.