The PMK+Designers 'Lai Residence' Brings Nature Indoors

By: Shiori Mine - Published: Jun 11, 2012 • References: facebook and contemporist
The PMK+Designers 'Lai Residence' is designed to support all the daily functions of a young family and more. The spacious Taiwan-based condo consists of an open-concept downstairs and a breezy upstairs loft that looks down over the living room.

The designers created a streamlined space with a cozy family home vibe using organic materials such as raw metal, timber, exposed brick and concrete. The industrial staircase, exposed piping and brick walls brings an old-school vibe to this ultra plush suite. The rugged materials not only give aesthetic value to the space, but also will weather the wears and tears of a busy modern family.

If you are looking to enjoy a cup of coffee on the patio, be prepared to swing open the wall-to-wall glass door. The seamless transition from urban to nature is what makes this home a true show-stopper.