The Yelp! Headquarters in San Francisco Look Similar to a Loft

By: Jamie Danielle Munro - Jun 17, 2014
References: o-plus-a & contemporist
The Yelp! Headquarters based in San Francisco have received a new upgrade courtesy of Studio O+A. The new design takes on a loft-like aesthetic, with concrete floors, exposed pipe ceilings and wooden accents throughout.

Having a space that will spur creativity is critical in many office environments these days, especially for recruiting young talent. For potential employees, walking into a space like this would certainly convey a collaborate atmosphere, as well as one that promotes thinking outside of the box. Areas for randomly meeting up with colleagues are ample, with plenty of space featuring sitting areas that aren't meant to be occupied alone. The wooden features also helps to give the office a classy and cozy look, and helps to provide the perfect contrast to the cement sections on the floor and walls.