The Vincent Van Gogh Museum Will Soon Unveil Its New Spacious Foyer

By: Christopher Magsambol - Sep 5, 2015
References: vangoghmuseum.nl & wallpaper
The Vincent Van Gogh Museum will soon reveal its renovated foyer. The long-awaited entrance hall will welcome museum goers with a spacious and elegant venue, large enough to comfortably house a ticket office, coat room and gift shop.

The transparent all-glass facade and roof are supported by a steel structure. Matching the wall's theme are the unique transparent stairs that are used to access the foyer. An abundance of natural light fills the entire lobby, creating a stark contrast to traditionally dark and crowded museums.

The bright open lobby adds an extra 800 square meters of flexible and adaptable space. The new modern addition makes the Vincent Van Gogh Museum Foyer the perfect place to hold parties, weddings and receptions.