The Highlever House is a Timber-Clad Residence in Quaint West London

By: Rebecca Byers - Mar 24, 2015
References: hapticarchitects & dezeen
A gorgeous remodel located in west London, the Highlever House is a timber-clad residence that recently had fresh life breathed into it by design firm Haptic. The stunning semi-detached Victorian home is a glorious example of the lengths to which luxurious customizations can create a streamlined lifestyle for all.

The Highlever House addition is a timber-lined facade containing a bright and open-plan spacious new kitchen, as well as a dining room, both on the first floor of the charming home. The remodel also saw the installation of a second timber-clad structure toward the end of the garden that will house the family's guests.

Refined details from the home's Victorian roots such as the dramatic decorative moulding, a wooden staircase and the building's original layout.