The Swiss Pavilion Takes a Retrospective Look at Architecture

By: Jamie Danielle Munro - Jun 20, 2014
References: biennials.ch & designboom
The Swiss Pavilion is set up with various trolleys throughout a space, allowing for visitors to move throughout the area and understand the history of certain pieces of architecture. The name of the piece is called 'Lucius Burckhardt and Cedric Price – A Stroll Through a Fun Palace.'

The interior is quite stark, which allows each person to visit the respective areas and not be distracted by unwanted attractions. People are invited to interact with the material presented, and learn more about the history of architecture and where it's going in the future. Burckhardt and Price wanted to reinvent the idea of the pavilion, making it "a site for cross-disciplinary, interactive, international engagement," as DesignBoom states.

Photo Credits: designboom, biennials.ch