This House Recreates the Summer Season Year-Long With Faux Grass

By: Misel Saban - Apr 26, 2016
References: & highsnobiety
Designers at the KWK Promes firm have put together a contemporary summer abode that is designed to replicate the temporality of the season year-long with a glass structural design, fake grass floors and a modern geometric aesthetic. The house focuses on creating seamless fluidity between the different rooms, that offers a serene and calming space for dwellers to reside in.

The summer house is located in Portland and includes an enclosed dining green space filled with faux grass that can be used as either a dining or living room. The glass walls keep the design of the space fluid to the outside, while the grass inside blends into the outside. While the first floor of the home is open and transparent, the second is much more isolated with brick walls to provide a contrast between the two.